Elbistan Besi OSB'ye Bölge Müdürü alınacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin girişimleriyle Elbistan'a kurulması planlanan 'Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi' için idari personel alımı gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle hayata geçirilecek Elbistan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi projesi için önemli bir adım daha atılıyor. Projenin kuruluş protokolü 1 Mart 2021 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylanmıştı. Gelinen aşamada, ortaklık yapısının Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Valiliği ve Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası paydaşlarından oluştuğu projede idari personel alımı gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada, “4562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu hükümlerine göre kurulan, merkezi Kahramanmaraş Elbistan İlçesinde bulunan Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde (TDİBOSB), ilgili Kanunun 10’uncu maddesi uyarınca “Bölge Müdürü” olarak görev yapmak üzere belirtilen şartları taşıyan adaylar arasından bir (1) adet personel alınacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Personel alımına ilişkin detaylı bilgiye http://elbistantdibosb.com/haber/personel-alimi.html adresi üzerinden ulaşılabileceği bildirildi.
 

Bakmadan Geçme