Eşarp Dünyası, 5'inci yılını dev kampanyalarla kutluyor

Eşarp Dünyası Mağazası tesettürlü bayanların ilgi odağı oldu. Bünyesinde çeşit çeşit eşarp ve şal modelleri barındıran işletmede sektöründe aradığınız her şeyi bulabilme imkânı sunuyor. Üstelik cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun ve mutlu etmeye başaran bir mekân.

Geçen 5 yılı değerlendiren Eşarp Dünyası Mağaza Kurucusu Furkan Eren, 2015 yılından bu güne kadar gecen her zaman sürecinde büyümeye, çeşitlerini artırmaya devam ettiklerini söyledi.

Sektörüne yön veren marka ve mağaza olduklarının altını çizen Eren: “Dünyaca ünlü markaları tek çatı altında topladık. Geniş ürün yelpazesiyle müşterilerimize hizmet sunuyoruz. Tesettürlü bayanların tedarik ve tercih ettiği ürünlerin tamamlayıcı ve zarafetlerine şıklık katacak olan Eşarp ve Şal rahatlıkla bulabildikleri bir mekândır. 

Eşarp Dünyası Mağazası sektörün değişen gelişen ve kurumsal yüzü olarak daima yeniliklere açık olan seçkin markaların seçkin ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ve stil danışmanlarımızdan yardım ve destek alarak alışverişin keyfini sürdürebilirsiniz.

Üstelik Kovid-19 salgınından dolayı maske takmak zorunlu hale gelmiştir. Tesettürlü bayanlar tercih ettiği eşarp ve şal renginde düz ve desenli maskelerimizi müşterilerimizin tercihine sunuyoruz.

Sektörümüzün üreticileri daima Ar-Ge yaparak yeni model kumaş desen keşfettiklerinde hemen tedarik ederek, trendleri yakalayacağınız belki ilk sizin takacağınız ürünleri vitrinimize sunuyoruz.” dedi. 

Bakmadan Geçme