eTWİNNİNG 2020 projelerinde öğretmen ve okullar ödüllendirildi

2020 yılında uyguladıkları eTwinning projeleri sonucunda Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okulların belgeleri, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen tören ile takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki belge takdim törenine İl Müdürü Yusuf Kahraman, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, öğretmenler ve okul yöneticileri katıldı.

Ulusal Destek Servisinin değerlendirmesi ile 2020 yılında Kahramanmaraş’ta yürütülen eTwinning projelerinin neticesinde 4 okul “eTwinning Okulu” etiketi, 21 öğretmen ise “Avrupa ya da Ulusal Kalite” etiketleriyle ödüllendirildi.

Törende konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, 2007 yılından itibaren ARGE bölümü ile birlikte koordineli olarak yürütülmekte olan projeler ile ilgili: “Artık güzellikleri yaşamak üzere buradayız. Hakikaten emek verilip bu emeğin en güzel şekliyle sonuçlarının alındığını görmek, öğretmenler olarak bizler için gerçekten tarifi zor olan bir mutluluk. Bundan dolayı da her bir kardeşime her bir meslektaşıma gönülden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Projeler için öğretmenlerin büyük fedakârlıklar ortaya koyduğunu ifade eden Kahraman: “Geceniz gündüzünüze girdi ama nihayetinde böyle güzel bir başarı ortaya çıktı. Bundan sonraki çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. İlimizi böyle güzel bir şekilde temsil ettiğiniz, bizlere bu gururu yaşattığınız için her birinize gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman’ın konuşmasının ardından projelerde kalite ödülü almaya hak kazanan öğretmen ve okul yöneticilerine ödülleri takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme