GAMER yıllık izleme, değerlendirme ve koordinasyon kurulu toplandı

Kahramanmaraş İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) Yıllık İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında yapıldı.

GAMER’in yıl boyunca güvenlik kaynaklı acil durumlarda yapmış olduğu çalışmaların Kahramanmaraş için önemine değinen Vali Coşkun, GAMER İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
 
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Zeki Evin ise toplantıda gerçekleştirdiği sunumda, İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu’na bilgilendirmelerde bulundu. 
 
Toplantı, GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi, 2022 yılı için yapılacak çalışmaların planlaması, katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.
 
Vali Coşkun’un başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdür Vekili Ali Semerci, ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.
 
Toplantıya ayrıca merkez ilçeler dışındaki Kaymakamlar da video konferans yoluyla katılım sağladı.
 

Bakmadan Geçme