Gazeteci Ali Keklik'ten okurlarına kitap müjdesi

Genç Gazeteci Ali Keklik, okurlarına yeni kitap müjdesi verdi.

Maraş Fısıltı ve Filmle Gez haber sitelerinin sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik, sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile okurlarına yeni kitap müjdesi verdi.

 

Ali Keklik paylaşımında , “Sanırım artık yeni adımlar atmanın zamanı geldi. “Yüznumaralı Adam” adlı ilk deneme kitabım yakında çıkıyor. Umarım, beğenirsiniz.” İfadelerine yer verdi.

 

Yüznumaralı adam kitabının konusu nedir?

 

Yüznumaralı adam tamda insanoğlunun gerçek yüzünü gözler önüne seriliyor.

 

Bazı derin güçler onları allayıp pullayıp bizlere kahraman gibi pazarlıyorlar. Yolda yürüyemeyen kişileri başımıza yönetici yapıyorlar. Yüznumaraların yarıştığı seçimlere şahit olabiliyoruz.  Bu bir süre tutabiliyor ama o insanın gerçek yüzü ortaya çıktığında ve onun düşünüldüğü kadar iyi olmadığı anlaşıldığında o kişiyi ilk satanlar ise yine o güçler oluyor!

 

Peki, kim bu yüznumaralı insanlar? Hiç düşündünüz mü?

 

 

Ali Keklik kimdir?

 

1992 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 2012 yılında Ömer Halis Demir Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Niğde’de bir yerel gazetede köşe yazarlığı yaptı. Eskişehir Anadolu üniversitesi Sosyoloji bölümü 4. Sınıf öğrencisidir.

 

Profesyonel gazeteciliğe 2012 yılında Aksu Tv’de başladı. Çeşitli gazetelerde, haber sitesinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik yaptı. Bir süre İhlas Haber Ajansında muhabirlik yaptı.  KABÖDER Derneği tarafından yılın gazetecisi ödülüne layık görüldü. 2017 yılında marasfisilti.com haber sitesini ve Maraş Fısıltı gazetesini kurdu ve ardından 2019 yılında filmlegez.com haber sitesini kurdu. Bu kuruluşlarda hâlen yöneticilik yapmaktadır.

Bakmadan Geçme