Gençlik ve Spor İl Müdürü Boz'dan spor yatırımlarıyla ilgili açıklama

Ankara Spor Toto Teşkilat Başkanlığında Kahramanmaraş İl Merkezi ve İlçelerde 5 Gençlik Merkezi, 40 Sentetik Çim Yüzeyli Halı Saha, 1 spor salonu, 100 Basketbol Potası, Batıpark Futbol Sahasına 1500 Seyirci Kapasiteli Çelik Tribün ve Amatör Spor Kulübü Ofisleri yapımı için protokol imzalandı.

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, Habibe Öcal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu Belediye Başkanı  Osman Okumuş, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz’un katılımı ile protokoller imzalandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Boz, yapılan protokol ile ilgili yaptığı açıklamada: “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokolle; Merkez ve İlçelere 40 adet Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 100 Adet Basketbol Potası, Türkoğlu İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi, Göksun İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi, Andırın İlçesine 1 adet Gençlik Merkezi, Onikişubat İlçesine; Batıpark Futbol Sahasına 1500 Seyirci Kapasiteli Çelik Tribün ve amatör spor kulüplerimiz için odalar, Nurhak İlçesine 1 adet Mahalle Tipi Gençlik Merkezi, Ekinözü İlçesine 1 adet spor salonu ve Mahalle Tipi Gençlik Merkezi yapılacak. Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olsun.

Hizmetlerin şehrimize kazandırılması noktasında verdiği desteklerinden dolayı Başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kültür ve Turizm Eski Bakanı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a, Valimiz Ömer Faruk Coşkun’a, Milletvekillerimiz; Celallettin Güvenç’e, Ahmet Özdemir’e, Habibe Öçal’a, Cihat Sezal’a ve Akparti İl Başkanı Fırat Görgel’e şükranlarımı arz ediyorum.“  ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme