Göksun 40. Karakucak Güreş Festivalinde finaller nefes kesti

Göksun Belediyesi tarafından bu yıl 40'ıncısı düzenlenen geleneksel Karakucak Güreş Festivali, 3 farklı ülke ve 60 il'den 1032 pehlivanın katılımıyla gerçekleştirildi. Festivalin finalleri ise nefes kesen müsabakalara sahne oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 40. Karakucak Güreş Festivali, 21 sıklette 1032 sporcunun katılımıyla sabah saatlerinde başlayan mücadeleler, nefes kesen final müsabakaları ile sona erdi.
 
117'si Baş Pehlivan olmak üzere toplam 1032 Pehlivanın katılımı ile sezonun en çok katılım sağlayarak Türkiye Rekoru kıran Göksun 40’ıncı Karakucak Güreş Festivali heyecan dolu müsabakalara da ev sahipliği yaptı.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekili Şahin Hopur, 40. Karakucak Güreş Festivali finallerini tribünden izledi.

Final müsabakaların akabinde dereceye giren pehlivanlara ödüllerini Vali Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Boz, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanvekili Hopur ve kent protokolü tarafından verildi.
 

Bakmadan Geçme