Göksun'da 376 konutun inşası hızla devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle TOKİ Başkanlığı tarafından hayata geçirilen, 'Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut' projesi kapsamında inşa edilen Göksun Toplu Konut projesindeki 376 konutun yapımı hızla devam ediyor.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ın, birinci ve ikinci dönem projeleri arasında yer alan ve 2014 yılından itibaren hayata geçirilmesi için büyük mücadele verdiği projenin Kasım ayında temeli atılmış, hızlı bir çalışma yürüten yüklenici firma inşaat sezonu sonuna kadar her biri 7 katlı 2 adet 3+1 ve 2 adet 2+1 olmak üzere toplam 4 blok, 94 konutun karkas inşaatını tamamlamıştı. 

Hava şartlarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi nedeniyle çalışmalara erken başlayan yüklenici firma, Yantepe Mahallesi Çataltepe mevkiindeki TOKİ Konutlarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Kaba inşaatı biten 7 binanın 4 tanesinde çatı kaplama işine başlayan ekipler, bir taraftan yeni temeller atarken, bir taraftan da yeni temel kazıları yapıyor.

Toplam 376 konut ile 8 dükkanlı 1 Ticaret Merkezi, 1 okul ve 1 Camiden oluşan projenin sosyal donatı ve çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanmış olarak 14 Ocak 2022 tarihinde hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.
 

Bakmadan Geçme