Helete Demirspor Takımı'nın ana sponsoru Totem Cafe oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Kahramanmaraş 1'inci Amatör Liginde ter atacak olan Helete Demirspor takımının Ana Sponsoru Totem Cafe oldu.

Totem Cafe Kurucu yöneticisi Yusuf Tatlı, "Yaklaşık 20 yıldır profesyonel futbol seven ve yakından takip eden birisiyim. Şehrimizde amatör klüplerin yaygınlaşmasını isteyenlerdenim. Şehrimizde faaliyet gösteren tüm futbol takımlarına başarılar diliyorum." dedi. 

Başkan vekili ve Takım kaptanlarından Mehmet Yasin Aktaş: “Öncelikle futbol sevdalısı işletmelerle iş birliği yapmak daha da keyifli olduğunu söylemek isterim. Şehrimizdeki gençler için alternatif sosyal faaliyet olarak amatör takımları yakından takip etmelerini ve kendilerinin de takımlarda yer alabileceklerini belirtmek isterim. Büyük emek ve uğraşlarla kurduğumuz takımımıza tüm şehrimizden destek bekliyoruz.” Dedi. 

Helete Demirspor teknik adam Nuri Öksüzce: “Pandemi sonrası liglerin açılmasıyla birlikte birinci küme U18, U16, U14, U12, U11 kategorilerine de katılacak olan Helete Demirspor aynı zamanda Adana Demirspor’un amatör liglerdeki pilot takım uygulaması olarak müsabakalara katılacaktır. Bu bağlamda takımımızın Ana Sponsorluğunu üstelenen Totem Cafe işletmecisi Yusuf bey’e gösterdikleri ilgi, alaka için teşekkür eder, tüm hemşehrilerimizi futbol müsabakalarımıza davet ederim.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme