Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesinde kongre heyecanı

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesinde kongre heyecanı yaşanıyor. Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi, 12'nci Olağan Genel Kurulunu 7 Eylül'de gerçekleştirecek.

Geçtiğimiz günlerde 6 bin 500 üyenin katılımıyla 130 delegenin seçimlerini gerçekleştiren Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi, 12’nci Olağan Genel Kurulunu yapmaya hazırlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Belediyesi, Dulkadiroğlu Belediyesi, Türkoğlu Belediyesi, Andırın Belediyesi, Göksun Belediyesi, Afşin Belediyesi, Elbistan Belediyesi, Ekinözü Belediyesi, Çağlayancerit Belediyesi, Pazarcık Belediyesi, Nizip Belediyesi ve Nurdağı Belediyesinde yetkili sendika konumunda olan Hizmet-İş Sendikası 11 daimi 130 delegenin seçimleri geçtiğimiz hafta tamamlamıştı.

Hak-İş Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanlığını yürüten Ömer Çınar, 12’nci Olağan Genel Kurullarını 7 Eylül Salı günü saat 10.00’da gerçekleştireceklerini söyledi.

Birliktelik vurgusuyla 12’nci Olağan Genel Kurula hazırlandıklarını söyleyen Başkan Çınar: “Kahramanmaraş’ımızın gizli kahramanları ve sendikamızın en etkili gücü mesai arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolculukta çalışmalarımızı 7 Eylülde taçlandırıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde tutuşturduğumuz emek meşalesini, kentimizin dört bir yanında yeniden daha güçlü bir şekilde yayılması için tüm üyelerimizi 12’nci Olağan Genel Kurulumuza davet ediyorum. Üyelerimiz varsa bizde varız. Tüm mücadelemiz ve gayretimiz, gecesini gündüzüne katan, alın teriyle ailesini geçindirmeye çalışan yol arkadaşlarımız içindir. 14 yıllık tecrübemizle daha güçlü bir sendika için hep birlikte diyor, tüm yol arkadaşlarımızı kongremize davet ediyorum.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme