İl Milli Eğitim Müdürü Kahraman: İlimizin eğitim kalitesini daha iyi düzeye getirmeyi hedefliyoruz

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, Elbistan ilçesine yapmış olduğu ziyarette okullarda öğrenci ve öğretmenler ile buluşmalar gerçekleştirirken kurum ve kuruluş ziyaretlerinde de eğitim gündemi ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Elbistan ilçesine yapmış olduğu ziyaretin ilk gününde öncelikle Elbistan Şeker Fabrikası ev sahipliğinde Elbistan, Göksun, Afşin, Ekinözü ve Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Meslekî ve Teknik Lisesi Okul Müdürleri ile bir araya gelen Kahraman, 'Meslekî Tercih Yönlendirmeleri, Okul-İşletme İş Birliği' projesi kapsamında Elbistan Şeker Fabrikası Müdürü Fevzi Şimşek eşliğinde fabrika bölümlerini gezdi. Ardından proje ile ilgili Elbistan, Göksun, Afşin, Ekinözü ve Nurhak İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve Okul Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

İlçe ziyaretini Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt eşliğinde gerçekleştiren Kahraman, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile görüşme gerçekleştirerek ilçedeki eğitim çalışmalarını artırmaya yönelik istişarelerde bulundu. Sonrasında Elbistan Anadolu İmam Hatip Lisesi Yatılı Pansiyon öğrencileri ile bir araya gelen İl Müdürü Kahraman, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ikinci gününde Elbistan Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelen İl Müdürü Kahraman, ardından Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Elbistan Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında düzenlenen Elbistan Bilim Şenliği'nin açılışına katıldı ve projeleri inceledi. Ardından ise Elbistan Mükrimin Anadolu Lisesi'nde yönetici ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir'i makamında ziyaret eden Kahraman, ilçedeki eğitim çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler gerçekleştirdi.

Elbistan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleri ile toplantı gerçekleştiren İl Müdürü Kahraman, son olarak Yavuz Selim Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ile Elbistan Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek okul atölyelerinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Kahraman, yapılan ziyaretler ile ilgili: “Kahraman şehrimizde tüm okullarımız ve tüm eğitim paydaşlarımız ile bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu sayede ilimizin eğitim kalitesini daha iyi düzeye getirmeyi hedefliyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görüyoruz, planlamaları değerlendiriyoruz. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz ile buluşmalar gerçekleştirerek eğitim sorunlarımızı tespit edip çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Meslekî eğitimi işletmeler ile yapılacak iş birliği ile daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz. Eğitim paydaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde bu gayretlerimizin olumlu sonuçlar vereceğine inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme