İl Müdürü Kahraman: Sizler bizim için vazgeçilmez bir değersiniz

Okul ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi. Kahraman, öğrencilere yaptığı konuşmasında, 'Sizler bizim için vazgeçilmez bir değersiniz.' dedi.

Günün ilk ders zili öncesinde Zekeriya Tanrıverdi İmam Hatip Ortaokulu’na ziyaret gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, okul bahçesinde öğrencilere seslenerek: "Sizler bizim için vazgeçilmez bir değersiniz. Bunu okullarımızın yüz yüze eğitime kapalı olduğu süreçte daha da iyi anladık. Ama artık okullarımız yüz yüze eğitime açık, açık olmaya da devam edecek. Çünkü bizler okullarımızı yüz yüze eğitime devam ettirmekte kararlıyız. Sizler de hijyen kurallarına azami derecede dikkat etmeye devam edin.” Dedi.

Ara tatili de değinen Kahraman: “Ara tatilde en iyi şekilde dinlendiğinizi umuyoruz. Artık yeni ve daha güçlü bir enerji ile eğitime odaklanmanızı bekliyoruz. Bu vesile ile hepinize başarılı bir eğitim dönemi diliyorum." dedi.

Konuşmasının ardından bazı sınıfları ziyaret eden Kahraman, öğrenciler ile sıcak diyaloglar kurdu.

Okul öğretmenleri ile de bir araya gelen İl Müdürü Kahraman: “Sizler eğitimin olmazsa olmazısınız. Sizin rehberliğinizde ve sizin dokunuşlarınızla geleceğe daha nitelikli ve daha faydalı nesiller yetiştireceğimize inanıyorum. Emekleriniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra daha büyük gayretler içerisinde olacağınıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İl Müdürü Yusuf Kahraman, öğretmenler ile yaptığı görüşmenin ardından okula gerçekleştirdiği ziyareti sonlandırdı.
 

Bakmadan Geçme