İmzalar atıldı 2 İlçeye 6 halı saha yapılacak

Türkoğlu ve Onikişubat Belediyeleri ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında, halı saha protokolü imzalandı.

Spor Toto Başkanlığı’nda düzenlenen protokol törenine, Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal, İmran Kılıç, Av. Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik katıldı.

Gençlerin kullanımına açmak üzere ilk etapta Türkoğlu Adliyesi, Yoğun Oluk Mahallesi, Çobantepe- Hacıbebek, Büyükimalı, Doluca, OnikiŞubat- Önsen Mahallelerinde halı sahaların yapımına başlanıyor.

Kahramanmaraş Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının girişimleri ile ilçe genelinde sporsever gençlerin ihtiyaçlarına yönelik halı sahanın kazandırılması için çalışma başlatılmıştı.

İmzalanan protokolün ardından konuşan Habibe Öçal: “İlçelerimize öncelikli yapılacak 6 halı saha protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kahramanmaraş’ımız ve diğer İlçelerimizdeki tüm mahallelerimizi kapsayacak şekilde, sırasıyla projelerimizin hayata geçirilmesine gayret ediyoruz.’ dedi.

İmzalanan protokolle Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yer alan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Türkoğlu ve Onikişubat İlçelerinde sonrasında ise diğer ilçelerde halı sahalarını yaparak,  gençlerin sporla kaynaşmasını destek verileceği öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme