İş dünyası'nda siber zorbalık ve tehditler ASKON'da ele alındı

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi tarafından 'İş Dünyasında Siber Zorbalığa ve Tehditlere Karşı Önlemler' konulu konferans gerçekleştirildi.

Ayyıldız TİM Ceo’su M.İshak Türkyafes’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, Genel Başkan Vekili Bekir Aydın, Genel Başkan Yardımcıları Ali Küçük, Ercan Vergili, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ASKON Üyeleri katıldı.

Konferansta açılış konuşmasını gerçekleştiren ASKON Genel Başkan’ı Orhan Aydın, gelişen teknoloji ve dijitalleşen dünyada iş dünyası olarak potansiyel siber saldırılara maruz kaldıklarını belirterek, bu konularda gerekli temel bilgilere sahip olmanın yanı sıra işin profesyonellerinden desteklerde alınması gerektiğini belirtti. Başkan Aydın ayrıca ülkemize yönelik siber saldırıları önlemede ve Türkiye’ye karşı internet üzerinden karşıt güçler tarafından yapılan ve yapılacak olan siber saldırılara karşı gönüllü olarak lobi faaliyeti sürdüren Ayyıldız TİM’in de takdire şayan çalışmalar yürüttüğünü belirtti.

Başkan Aydın’ın ardından konuya ilişkin bir sunu gerçekleştiren Ayyıldız Ceo’su M. İshak Türkyafes çalışmaları hakkında bilgilerde bulundu. Türkyafes ayrıca iş dünyasının maruz kaldığı siber zorbalıklar ve tehditlere değinerek bu konulara ilişkin alınması gereken önlemler hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.

Soru-Cevap şeklinde geçen program ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın’ın Türkyafes’e günün anlamına binaen takdimde bulunması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Bakmadan Geçme