İyi Parti'den DEVA Parti'sine hayırlı olsun ziyareti

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve Yönetim Kurulu Heyeti Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı hayırlı olsun temennilerinde bulunulan toplantıda Deva Partisi İl Kurucu Başkanı Dr. İrfan Karatutlu ve Yönetim Kurulu heyeti ile  İyi Parti İl Başkanı Çabukel ve Yönetim Kurulu heyeti hazır bulundu.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Deva Partisi İl Başkanı Karatutlu partinin teşkilatlanması, temel alanlardaki politikaları ilgili İyi Parti İl Başkanı Çabukel'e bilgilendirmelerde bulundu. Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede ülke meseleleri kısa başlıklar halinde değerlendirildi. 

Deva Partisi İl Başkanı Karatutlu muhalefet olarak bu şekilde birlikte hareket etmek istedikleri dile getirerek Başkan Çabukel ve heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Deva Partisi İl Başkanı Karatutlu İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Çabukel ve İl Yönetimine bu nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bakmadan Geçme