İYİ Parti'den KMESOB'a ziyaret

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KMESOB) Başkanı Ahmet Kuybu'yu ziyaret etti.

Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da bir araya gelerek, kentin sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. 

İYİ Parti Kahramanmaraş Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Tekerek, Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Saide Adil Gönen ve teşkilat üyeleri, KMSOB Başkanı Ahmet Kuybu’yu ziyaret ettiler. 

Başkan Kuybu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, esnafların sorunlarını aktardı, ne yapılabileceği konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.  

İyi Parti heyeti daha sonra Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş ve Bakkallar Odası Başkan Yardımcısı Eyüp Zıba’yı ziyaret etti. 

Bu ziyaretlerde de yine esnafların sorunları masaya yatırıldı.

Ortak temennimiz İYİ olacak 

Ziyaretler sonrası İYİ Parti Kahramanmaraş Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Süleyman Tekerek, yaptığı açıklamasında; “İYİ Parti tüm teşkilatlarıyla saha çalışmalarını sürdürüyor. Bugün de esnaflarımızın derdini dinlemek üzere KMSOB Başkanı Ahmet Kuybu, Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş ve Bakkallar Odası Başkan Yardımcısı Eyüp Zıba’yı ziyaret ettik. 

Esnaf ve sanatkarımız ekonomik olarak çok zor durumda. Bizlerde fikirlerimizi paylaştık. Ortak temennimiz İYİ olacak” dedi.  
 

Bakmadan Geçme