İyi Parti İl Başkanı Av. Çabukel: Türkiye'nin birleştirici gücü olacağız

İyi parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, gazetemize yaptığı özel açıklamasında çalışmalarını masada değil sahada yaptıklarını ve ilk genel seçimde iktidar olacaklarını kaydetti.

İyi Parti İl Başkanı Av. Çabukel, “Biz çalışmalarımızı sahada yürütüyoruz. Elbette birçok anket firması şuanda seçim anketleri yayınlıyorlar. Bizde il bazlı yapıyoruz ve anketlerde her geçen gün oranımız artıyor. Ülke genelinde kararsız seçmen dağılımı yapılmadan yüzde 17 oranında parti oy oranı çıkıyor. Biz bu oranı yüzde 25’e çıkartıp sonrasında iktidar olmak istiyoruz.” dedi.

“Türkiye’nin birleştirici gücü olacağız”

İyi parti iktidarında Türkiye’yi birleştireceklerine dikkat çeken iyi partili Çabukel, şunları söyledi, “Biz Türkiye’nin birleştirici gücü olacağız. Büyüyerek iktidara emin adımlarla geliyoruz. Ülkemizin iyi partiye ihtiyacı var. Bizim demokrat bir duruşumuz var. İYİ parti hukuk devletine inanıyor. Biz devletiyle milletiyle bir bütünüz bu bilinçteyiz o yüzden siyaseti bu şuurlar yürütüyoruz. Biz insanları birleştiriyoruz, hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. Hukuk devletinin inşası için çalışmalar yapıyoruz. Biz diğer siyasi partilerden çok farklıyız. İnsanlarda bunu görüyorlar. Bizim siyasi dilimiz yumuşak biz de gerçekten yapıcı olmaya çalışıyoruz. Genel başkanımız öyle herkesi dinliyor, sokakta herkesin derdini dinliyor. Meslek grupları insanlarımız iyi partiye dahil olmaya başladı. Bu daha yükselerek devam edecektir, çünkü bir kadın Türkiye'de şunu başardı; bütün ezberleri bozdu. Biz siyaseti sadece seçim zamanlarında yapmıyoruz. Biz siyaseti her zaman yapıyoruz.”

 “İnsanların yüzleri güldüreceğiz”

Z kuşağının iyi partiye çok yakın olduğuna değinen İyi parti il başkanı avukat Ahmet Çabukel, “Aynı aile içerisinde insanlar bile küs durumdalar. Biz bu küslüğü ortadan kaldıracağız. Genel başkanımız tüm Türkiye'yi gezmeye devam ediyor. Şehrimizde gelecekler. Bizim tek derdimiz vatandaşlarımız. İnsanlarımızın artık yüzleri gülmüyor. İyi parti iktidarında insanlarımızın yüzünü güldüreceğiz. İyi parti geliyor rahat olun çok rahat olun çok yakın zamanda bütün korku duvarlar yıkılacak. Gençlerimiz iyi Parti'nin özgürlük yapısını, herkesi kucaklayan tavrını ve geleceğe yönelik yatırım yapabileceğini biliyorlar. Ben genç kardeşlerimizin iyi partiye yönelişlerinin bir hayli fazla olduğunu düşünüyorum. Bulduğumuz her fırsatta saha çalışmalarını yapıyoruz. Şehrin sorunlarını gündeme getiriyoruz.”diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme