İyi Parti İlçe Başkanı Kılıç: Yeniden dirilişin, ayağa kalkışın 103. Yıl dönümünü kutlu olsun

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

İyi Parti İlçe Bakanı Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizin meşalesini tutuşturmak için Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihi, yurdumuzun düşman işgallerinden kurtarılması yolculuğunun başlangıç tarihidir. Anadolu’ya yayılan kurtuluş mücadelemizin, yeniden dirilişin, ayağa kalkışın 103. Yıl dönümünü kutlamanın, mutluluğu, coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. 

Bu anlamlı günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin geleceği olan gençlerimize bayram olarak armağan etmiştir. 

Sevgili genç kardeşlerim benim, vatan için canını feda eden ecdadımızın bıraktığı bu değerli emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere en iyi şekilde bırakmak en önemli görevinizdir. Sizlerin, bilgili, donanımlı, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, çalışkan ve üretken insanlar olarak yetişmeniz hepimizin görevidir. Sizlere güveniyor, ülkemizin geleceğe taşınması için azimle ve özveriyle çalışacağınıza gönülden inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili gençlerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu tarihi günü bizlere miras bırakan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimiz, kahraman gazilerimizi saygı ile anıyorum.”
 

Bakmadan Geçme