İyi Parti Kahramanmaraş: Millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne!

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, il genelinde esnaf ve vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Millet Bizi Çağırıyor sloganıyla çalışmalarını sürdüren İyi Parti teşkilatı, önce Andırın'da daha soran ondun ambarları mevkiinde vatandaşlarla buluştu.

Andırın’da Geben, Kızıloluk, Rıfadiye, Akifiye ve Çokak köyünü ziyaret eden İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Çabukel ve Onikişubat İlçe Başkanı Av. Kılıç vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası konuşan Onikişubat İlçe Başkanı Kılıç: “Bugün memleketim Andırın’a bağlı Geben, Kızıloluk, Rıfadiye, Akifiye ve son olarak kendi Köyüm olan Çokak köyünü İl Başkanımız Av. Ahmet Çabukel , il teşkilat başkanımız Süleyman Tekerek, il Başkan Yardımcılarımız, Andırın İlçe Başkanımız Fatih Dal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ziyaret ettik.

Vatandaşlarımızı tek tek dinledik sorunlarını not aldık. Çözüm yolları için gerekli çalışmaları yapacağımızın sözünü verdik. Andırın’a bağlı ziyaret ettiğimiz bütün köylerde üzülerek söylüyorum kanalizasyon ve su sorunu var. Suların belirli saatlerde geldiğini diğer saatlerde suyun olmadığını, yayla turizmi olan Andırın’da yaz aylarında bu durumun hem köylülere hem de Yaylacılara çok sıkıntı oluşturduğunu dile getirdiler. Bizlerde bu konuları ve not aldığımız başka konular ile ilgili gerekli yerlere ulaşarak bu durumu dile getireceğimizi bildirdik.

Ziyaretlerimiz neticesinde gördüğüm manzara, İYİ Partimize olan ilgi ve alakanın çok çok fazla olması ve bu ilginin memleketim Andırın’da olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Gözlerinde ve dillerinde bizi kurtarın ifadeleri bir kez daha gösterdi ki bu ülkenin tek umudu İYİ Parti ve kurtarıcısı Meral Akşener olmuş. Biz inandığımı yolda durmadan yürümeye devam edeceğiz.” Dedi.

“Millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne”

Başkan Kılıç: “Bugün İYİ Parti Onikişubat İlçe teşkilatımız ile beraber Odun Ambarı ve Hal esnafımızın bir kısmını ziyaret ettik. Oturduk hasbihal edip sıkıntılarını dinleyip dertleştik. Vatandaş esnaf çok dertli ve seçimden sonra odun ambarı esnafını ilk ziyaret eden İYİ Parti oldu demeden de geçmediler ve bu durumdan duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Bizde İYİ Parti teşkilatlarının tamamının Genel Başkanından, milletvekillerine il başkanlarından İlçe başlanmalarına herkesin sahada esnaf ile vatandaş ile beraber olduğunu söyledik. Her şeyin farkında olduklarını bizi sadece seçim zamanı değil her zaman hatırlayan ve ziyaret eden bir partiye hasret kaldıklarını bu ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bizlerde seçim zamanı değil her zaman vatandaşı ile iç içe olan bir siyasi parti olduğumuzu zamanla daha İYİ anlayacaklarını kendilerine ilettik.

Biz milletine, vatanına aşık siyasetçileriz. Ne demiştik sıkmadığımız el dokunmadığımız yürek basmadığımız toprak kalıncaya dek çalışacağız ve İYİ partimizi iktidar yapacağız. Millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme