İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Kılıç: Asla yalnız yürümeyeceksin

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Adıyaman'a yaptığı ziyarete eşlik eden İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, hem Türkçe hem de İngilizce 'Asla yalnız yürümeyeceksin' paylaşımı yaptı.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’in Adıyaman İline yaptığı ziyaret sonrası konuşan Başkan Kılıç: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyi Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak Adıyaman gezisinde yalnız bırakmadık. You will never walk alone (Asla Yanlız yürümeyeceksin) diyerek Genel Başkanımızı yine yalnız bırakmadık.

Milletin bizi çağırdığı son bir kaç ayda artan oy oranlarımızdan anlaşılıyordur. Bizde bu teveccühe karşılık vereceğimize and içtik. İktidara yürüyüşümüz emin adımlarla devam ediyor. Her gittiğimiz yerde sayın genel başkanımıza ve İyi Partimize olan teveccüh üst düzeyde son zamanlarda yapılan ve %19,3 gibi bir oy yüzdesi görünen anketlerden de anlaşılacağı üzere İyi Partimiz Milletin Rüzgarını arkasına almış esmeye devam ediyor. Ne demiştik millet bizi çağırıyor emir baş göz üstüne.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme