İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Kılıç: İyi Parti, bu ülkenin umudu oldu

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av. Doğan Murat Kılıç, seçim bölgesindeki ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, 'gördük ki İYİ Parti bu ülkenin umudu olmuş.' Dedi.

Onikişubat ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İyi Parti İlçe Başkanı Kılıç, hem sorunları dinledi hem de çözüm için gerekli adımları atacaklarını vurguladı.

Sık sık esnaf ve vatandaşları ziyaret eden ve İyi Parti İl Başkanlığı ile koordineli çalışarak partisine ivme kazandıran Av. Doğan Murat Kılıç, bugün ise seçim bölgesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Serintepe, Tavşantepe, Mimar Sinan ve Akif İnan Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret eden İyi Partili Başkan Kılıç, vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaretle ilgili konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Kılıç: “Onikişubat ilçemizin mahalle muhtarlarını Ziyaretlerimiz devam ediyor. Muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde mahallenin var olan sıkıntılarını not alıp dile getirip çözüm için gerekli adımları atıyoruz.

Parklarda dinlenen vakit geçiren sohbet eden vatandaşlarımızla selamlaşıp Hasbihal ettik. Bir dokunup bin ah işittik.

Umudunuzu kaybetmeyin bakın İYİ’ler burada dedik gözlerindeki ışıkları umudu görmemek mümkün değildi. Bir kere daha gördüm ki İYİ Parti bu ülkenin umudu olmuş bizde hiç kimsenin umudunu yitirmemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme