İyi Partili Çabukel: Kahramanmaraş'ta partimizin yükselişi devam ediyor

İyi parti Kahramanmaraş İl Başkanı Avukat Ahmet Çabukel, esnafların ekonomik olarak çok zor durumda olduklarına dikkat çekti.

Çabukel, “Esnaf çok perişan durumda, elbette vatandaşlarımızda çok zor durumdalar, onlara nasıl yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. Eğer hükümet değişmezse daha da kötü olacağını düşünüyorum.” dedi. 

“İyi partinin yükselişi devam ediyor”

Kahramanmaraş için yapılan anketlerde iyi partinin oy oranın arttığına dikkat çeken Başkan Çabukel şunları söyledi, “Surda çok büyük delikler açıldı. Deliklerden sızıntı inanılmaz derecede artmaya başladı. O rüzgâr o deliklerden çıkan rüzgâr İyi Partiye doğru geliyor. Elbette daha eksiklerimiz çok o eksikleri de gidereceğiz ancak şuan bugün, yarın olacak seçime hazırız. Kahramanmaraş’ta öncelikle ana muhalefeti idare ediyoruz. İnşallah yakın zamanda da iktidarı alırız. Kahramanmaraşlı hemşerilerimize en iyi hizmeti veririz diye düşünüyorum. Genel merkezimiz, diğer anket firmaları buradaki bazı anketçilere yaptırılan anketler hatta Ak Parti’nin yaptırdığı anketleri biliyoruz, görüyoruz ki Kahramanmaraş’ta şuanda İyi Partinin yükselişi devam ediyor.  Şuan ki anket sonuçlarına göre şehrimizde iki Milletvekili İyi Partili görünüyor ama bizim hedefimiz iktidarı almak olduğu için minimum 4 milletvekilin almak zorundayız. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş’ta vatandaşımız bu kadar mağdur olmuşken, bu kadar zor duruma düşmüşken kendilerine sahip çıkmanın dışında daha kendilerini korkutmaya çalışan, kendilerine yamalamaya çalışan onları küçük gören, onların cümlelerini, dertlerini, sözlerini dinlemeyen, onu yerine getirmeyen genel sorunları çözemeyen bir iktidara karşı yapılabilecek tek hamlenin onları iktidardan düşürmek olduğunu ve bunun da seçimle olacağını biliyorlar.”

“Sandıkta hesap verecekler”

Esnafların çok zor durumda olduğunu vurgulayan Çabukel, “ Esnaf gezisi yapıyoruz esnaf gezilerinde vatandaşlar çok şikâyetçiler. İnanın bana hiç kimse bireysel ihtiyacını söylemiyor, herkes genel ihtiyaçtan bahsediyor. İşte iş yerlerinin açılması gerektiğini söylüyorlar, kiralarını ödeyemediklerini söylüyorlar, yanında çalışan arkadaşların maaşlarını ödeyemediklerini söylüyorlar, sattıkları malzemelerinin yerini dolduramadıklarını söylüyorlar herkes zor durumda vatandaşların bu sesine kulak vermeyenler sandık günü geldiğinde bunun hesabını vereceklerdir.”diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme