Kahraman: Kahramanmaraş'ta eğitim düzeyini daha da yükseklere taşımak için çalışıyoruz

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ilçe ziyaretleri kapsamında Pazarcık'ta bulunan okullardaki öğrenci ve öğretmenler ile bir araya gelirken Pazarcık Kaymakamlığı ile Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne yapmış olduğu ziyaretlerde de eğitim gündemi ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Pazarcık ilçesine yapmış olduğu ziyaretin ilk durağında beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş ve Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Çilo ile birlikte KİPAŞ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya gelen Kahraman, ikinci ziyaretini Narlı 26 Ocak İlkokulu/Ortaokulu'na gerçekleştirdi.

Ardından sırasıyla Pazarcık Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı ve Pazarcık İlçe Millî Eğitim Müdürü Çilo'yu makamında ziyaret eden Kahraman, ilçedeki eğitim çalışmaları ile ilgili istişareler gerçekleştirdi ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personelleri ile tanıştı.

İl Müdürü Kahraman, ilçede görev yapan okul idarecileri ile Halk Eğitimi Merkezi'nde toplantı gerçekleştirmesinin akabinde Aksu Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek meslekî atölyeler hakkında bilgi aldı.

Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dağlı'yı makamında ziyaret eden Kahraman, eğitim ve spor faaliyetlerinde yapılan iş birliği hakkında istişarelerde bulundu.

İl Müdürü Kahraman’ın Pazarcık ilçe ziyareti kapsamındaki son durağı Fen Lisesi oldu. Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Kahraman, ziyaretlerine burada son verdi.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirmede bulunan Kahraman, Kahramanmaraş’ta eğitim düzeyini daha da yükseklere taşımak amacıyla öğrenciler, öğretmenler, gerektiğinde ise veliler ile bir araya geldiklerini söyledi. Kurum ve kuruluşlar ile koordinasyon ve iş birliği çalışmalarını daha nitelikli hale getirmeye gayret ettiklerini belirten Kahraman: “En büyük amacımız öğrencilerimizin daha iyi şartlar içerisinde eğitim almalarını sağlamaktır. Bu amaçla okul ve kurum ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Pazarcık’ta da bu amaçla ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. İlçemizdeki eğitim çalışmalarının daha nitelikli olarak artacağına inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme