Kahramanmaraş Anadolu İHL, TÜBİTAK etkinliğine ev sahipliği yaptı

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2 gün boyunca TÜBİTAK Projesi etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Okul Müdürü Kişifli, bu yıl yapılan mesleki tüm yarışmalara damga vurduklarını söyledi.

TÜBİTAK Proje etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilim fuarına Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zekeriya Pak, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Mustafa Yılmaz ve Akif Bulut, 12 Şubat İçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Okul yöneticileri, farklı okullardan çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. 

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Kişifli, TÜBİTAK Projesi Etkinlikleri ile ilgili yaptığı açıklamasında:  “Bu yıl yapılan mesleki tüm yarışmalara damga vuran okulumuz, hem dini ilimler hem de fen ilimleri ile karakter öncelikli kariyer hedefine emin adımlarla ilerliyor. Bugün sunulan fuardaki projelerin de bunun göstergesi” dedi.

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Kişifli, konuşmasında projelerden sorumlu danışman öğretmen Zeliha İşlek ise öncelikle bir yıl boyunca düzenlenen sürdürülen çalışmalarda görev alan öğretmemen ve öğrenciler ile danışman öğretmenlere, özverili çalımlarından dolayı teşekkür etti.

Farklı alanlarda 20 projenin sergilendiği bilim fuarı iki gün sürdü.
 

Bakmadan Geçme