Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mezunlar Günü Etkinliği düzenledi

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları tarafından Mezunlar Günü Buluşması düzenledi.

Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından Mezunlar Günü Buluşması düzenlendi. İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, protokol mensupları ve AK Parti teşkilatının da yer aldığı etkinlikte, okulun “Vefa Odası”nın açılışı da gerçekleştirildi. 

Protokol konuşmaları ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden program, mehteran gösterisinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla noktalandı.

Bu Ocak Türkiye’nin dünü, bugünü, yarını

İmam Hatiplilerin ülkenin mihenk yaşı olduğunu söyleyen Başkan Güngör programda yaptığı konuşmada, “İmam Hatip ocağı, 71 yıldır Türkiye’nin aydınlık yarınlarına ışık tutacak nesilleri yetiştiriyor. Kahramanmaraş’ımız ülkemizin en eski İmam Hatip okullarından birine sahip. İhlas ve irfan yurdu İmam Hatipler her ilde, her beldede artık var ve sayıları giderek artıyor. Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunlar Günü Buluşmasına milletvekillerimiz ve teşkilatımızla katıldık. Lisenin içerisine mezunlara özel bir vefa odası yapılması takdire şayan. İmam Hatipliler geçmişteki gibi naif düşünceleriyle geleceğin inşasında da mihenk taşıdır” ifadelerini kaydetti. 
 

Bakmadan Geçme