Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Gül, mazbatasını aldı

Hafta sonu gerçekleştirilen genel kurul sonrası güven tazeleyen Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammet Burak Gül, mazbatasını aldı.

Kahramanmaraş Adliyesi Şehit Murat Uzun konferans salonunda düzenlene n törende Seçim Kurulu Başkanım Hakim Selma Karamık Laz, Kahramanmaraş Barosu Başkanı seçilen Av. M. Burak Gül’e mazbatasını verdi.

Mazbata töreninde konuşan Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Gül, yaptığı konuşmada: “Onikişubat 2’nci ilçe seçim kurulu başkanım Hakim Selma Karamık Laz ve kıymetli meslektaşlarım, 4 Temmuz 2021 Pazar günü baromuzun kurul seçimleri neticesinde meslektaşlarımızın teveccühü ile şahsım, disiplin, yönetim, denetim kurullarımız ile birlik delegelerimizi seçtik. Bugün de ilçe seçim kurulu başkanımızdan mazbatamızı aldık. Mesleğimize başlarken keza bundan 2,5 yıl önce yine bu salonda meslek yeminimizi bir kez daha tekrar etmiştik. Bugün sizin huzurunuzda şahsım ve seçilmiş kurullarımız için yeminimizi bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Görevlerimizi ifa ederken hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağımıza namusumuz ve vicdanımız üzerine and içeriz. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme