Kahramanmaraş Barosu, kuruluşunun 73'üncü yılını kutluyor

12 Mayıs 1949 yılında kurulan Kahramanmaraş Barosu, kuruluşunun 73'üncü yılını kutluyor. Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yargının kurucu unsuru, bağımsız savunmanın temsilcisi değerli meslektaşlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu nice yıllar diliyorum diyen Başkan Gül,  ebediyete irtihal eden meslektaşlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum dedi.

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Gül, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kahramanmaraş Barosu 73 Yaşında! Baromuzun kuruluşunun 73.Yılı kutlu olsun. Baromuzun kuruluşundan bugüne, görev yapan Baro Başkanlarımıza, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu Üyelerimize, İlçe Temsilcilerimize ve her kademede emeği geçen meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Ebediyete irtihal eden meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, saygıyla anıyoruz.

Yargının kurucu unsuru, bağımsız savunmanın temsilcisi siz değerli meslektaşlarımızla; daha nice kuruluş yıl dönümlerinde, sağlık, huzur ve başarı içerisinde bir arada olmak temennisiyle, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”
 

Bakmadan Geçme