Kahramanmaraş Barosu seçim takvimi açıkladı

Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av. Muhammed Burak Gül, Olağan Genel Kurulla ilgili açıklama yaptı. Başkan Gül açıklamasında 3-4 Ekimde yapılacak genel kurulda yeniden başkan adayı olduğunu söyledi.

Gül, yazılı olarak yaptığı açıklamasında: “2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı; gündemde yazılı hususları görüşmek üzere ‪03.10.2020 Cumartesi‬ günü 10.00-17.00 saatleri arasında Kahramanmaraş Barosu İdari Binasında yapılacaktır. 

Bu tarihte çoğunluk sağlandığı takdirde; ‪04.10.2020 Pazar‬ günü ‪09:00‬ - 17:00 saatleri arasında Baro İdari Binasında yargı denetiminde seçimler yapılacak olup ilk Genel Kurul Toplantısında çoğunluk sağlanamadığı takdirde; ikinci toplantı ‪10.10.2020‬ Cumartesi günü, Baro Organ Seçimleri ise ‪11.10.2020‬ Pazar günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

14 Ekim 2018 Tarihinde Genel Kurulumuzun verdiği yetki ile bugüne kadar onurla yürüttüğüm Kahramanmaraş Barosu Başkanlığı görevine önümüzdeki dönem için de adayım.  Baromuz Genel Kurulu’nun şahsıma yeniden görev vermesi halinde yeni oluşacak kurullarımızla birlikte Meslektaşlarımızı ve Baromuzu en iyi şekilde temsil etme ve çalışma gayretimin ilk günkü heyecanla devam edeceğini belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile Genel Kurul’da Baro Organlarına aday olacak Meslektaşlarıma başarılar ve kolaylıklar diliyorum. 

Yapılacak Genel Kurulumuzun şimdiden; Baromuza, Mesleğimize ve Camiamıza hayırlı olması temennisiyle, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.” İfadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme