Kahramanmaraş il koordinasyon kurulu toplandı

Kahramanmaraş Valiliği öncülüğünde, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla koordinasyon kurulu toplantısı düzenlendi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, kentte kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kentte kadına yönelik şiddetin engellenmesi adına tüm kurumların yoğun şekilde çalıştığını kaydeden Vali Coşkun: “Bugün 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü. Bu toplantıda bizlerde, ilimizde paydaş kurumlarla kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle ilgili koordine edilmesi gereken hususları hep birlikte değerlendireceğiz. Bu sayede atacağımız adımlarla ilgili kurumlarımızın önerilerini değerlendirip bundan sonraki yapacağımız çalışmaların yol haritasını çizmiş olacağız. Bilindiği üzere Pandemi dönemindeyiz ve bizlerde çalışmalarımızı sürece uygun bir şekilde yapıyoruz. Bugünkü toplantımız da hayırlara vesile olsun, şiddetin olmadığı günler niyazında bulunuyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Programa, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ile kurumların idari amirleri katıldı.
 

Bakmadan Geçme