Kahramanmaraş şehidini dualarla ebediyete uğurlandı

Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Kahramanmaraş'ın Andırın nüfusuna kayıtlı Piyade Sözleşmeli Er İslam Çiftçi, tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehit Çiftçi için memleketi Andırın İlçesi Boynuyoğunlu Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Vali Ömer Faruk Coşkun, Milli Eğitim Bakan Yardımcısu Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Andırın Kaymakamı Cuma Emeç, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Defin sonrası şehidin fotoğrafı ve tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Vali Coşkun ve Bakan Yardımcısı Bilgili tarafından şehidin ailesine teslim edildi.

Vali Coşkun, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, Milletvekili Güvenç ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.
 

Bakmadan Geçme