Kahramanmaraş'ta 2 farklı tiyatro oyunu sahnelendi

Kahramanmaraş'ta Kasım ayı etkinlikleri kapsamında iki seans olarak sahnelenen Çarpım Tablosu oyunu ve Ziyafet Sofrası adlı tiyatro oyunu çocuklar tarafından ilgi ile izlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı etkinlikleri tiyatro ile devam etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Çarpım Tablosu isimli çocuk oyunu sahnelendi. Şebnem Güler Karacan’ın yazdığı, Osman Doğan’ın yönettiği oyun, 11.00 ve 13.00 olmak üzere iki gösterimle miniklerle buluşan Çarpım Tablosu isimli müzikli çocuk oyununu minikler çok sevdi.

‘Ziyafet Sofrası’ sahnelendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kasım kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde‘Ziyafet Sofrası’ adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Ayşe Şahinboy’un uyarladığı, Osman Doğan’ın yönettiği ‘Ziyafet Sofrası’ adlı tiyatro oyunu sanatseverler tarafından beğeni topladı. Gösterimin ardından Kültür Turizm ve Spor Dairesi Başkanı Duran Doğan günün anısına oyunculara hediye takdim etti.  Yönetmen Osman Doğan ise Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. 
 

Bakmadan Geçme