Kahramanmaraş'ta 32 ruhsatsız silah ele geçirildi

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda 28 şüpheliden 32 silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah taşıyan, silah kullanmaya teşebbüs edebilecek şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 

Polis ekipleri, yoğun şekilde suç ve suçluyla mücadele kapsamında, havaya ateş eden, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere yakalanmasına yönelik uygulamalarında ve bağ yollarında yapılan denetimlerde silahla meydana gelmesi muhtemel olayları engellemek için önlemlerini sürdürüyor. 

Mahalle ve parklara yönelik anlık süpürme şeklindeki huzur uygulamalarına ağırlık veren polis, yaya ve motorize ekipler ile silahla meydana gelmesi muhtemel olaylarla ilgili kent genelinde yoğun uygulamalar yaptı. Yapılan çalışmalarda havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 4 kişi, sokak üzerinde silah taşırken 16 kişi, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 8 kişi yakalandı. 

1 ruhsatlı tabanca, 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız pompalı tüfek, 5 ruhsatsız av tüfeği, 14 kurusıkı tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
 

Bakmadan Geçme