Kahramanmaraş'ta 70 yaş üstü sporculara vefa gecesi düzenlendi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası Kapsamında düzenlenen vefa gecesine katıldı.

Vefa Gecesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç açılış konuşması yaparak amatör spor kulüplerinin varlığının sporun ve sporcunun gelişmesindeki önemine vurgu yaptı.
 
Vali Coşkun ise: “Vefa Gecesi” gibi anlamlı bir etkinlikte yıllarca amatör spora emek vermiş emektar sporcularımızla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine sağlık ve afiyet içerisinde hayırlı uzun ömürler diledi. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği olan herkese de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 
 
Geceye Vali Coşkun’un yanı sıra AK Parti Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Arısal, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Duran Doğan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan ve il spor camiasının önemli isimleriyle kente çeşitli branşlarda hizmet eden 70 yaş üstü sporcular katıldı. 
 
Gecede Vali Coşkun ve Protokol üyeleri tarafından şehirde tüm branşlarda sporun gelişmesi adına emek veren 70 yaş üstü sporculara plaket ve çiçek takdim edildi. 
 
Etkinlik sonunda, emektar sporcularda Vefa Gecesi’nin düzenlenmesi dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme