Kahramanmaraş'ta düzenlen hırsızlık operasyonunda 1'i kadın 4 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'a başka illerden gelerek hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheli çaldıkları ziynet eşyası ve parayla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubeye bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri, başka illerden kente gelerek hırsızlık yapanlara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Polis, özellikle güvenlik tedbirleri olmayan binalara seçen gezici hırsızların önce keşif yaptığı daha sonra ise kapısı kilitli olmayan evlerden hırsızlık yaptıklarını belirledi. Ekipler, İl dışından hırsızlık amaçlı gelen şüpheli kadın ve erkeklerle ilgili aldıkları tedbirler kapmasında plakası açıklanmayan bir otomobili takibe aldı. 

Polis, tali yolları kullanan otomobili Türkoğlu ilçesindeki Organize Sanayi bölgesinde durdurdu. Hırsızlık suçundan kaydı bulunan Kiraz Y., Serpil Y., Murat Y. ve Eşref A'nın bulunduğu araçta yaptığı aramada el çantası içerisinde yaklaşık 30 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para ele geçirildi. 

Şüpheli 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kiraz Y. ve Serpil Y. tutuklandı. 

Polis ayrıca çanta içerisinde bulunan kağıt üzerinde yazılı e posta adresinden çalınan malzemelerin sahibini belirleyerek teslim etti.

Haber: guncel46.com
 

Bakmadan Geçme