Kahramanmaraş'ta eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü dahil İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vali Coşkun başkanlığında, Din Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 yılı eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı.
 
Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Coşkun: “Bilindiği üzere 2022-2023 eğitim-öğretim yılında, öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitim alabilmeleri için alınması gereken tedbirleri değerlendirmek amacıyla toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz başta olmak üzere bütün personelimize geçtiğimiz eğitim öğretim yılında göstermiş olduğu gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. 
 
2022-2023 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrencilerimize, ailelerine, ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme