Kahramanmaraş'ta hırsızlık yapan 25 kişiden 18'i tutuklandı

Kahramanmaraş'ta ikamet ve işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen 25 kişiden 18'i tutuklandı, 5'i adli kontrol ile 2'si de savcılıkça serbest kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. 

Polis ekipleri, hırsızlık olaylarıyla ilgili delil incelemesi yaptı. Ekipler, olayların yaşandığı bölgede kapsayan kamera araştırması ve eşkale uygun şahıslar üzerinde araştırma yaptı. 

Çalışmalar sonucu, farklı tarihlerde çeşitli adreslerde bulunan ikametlerden ve işyerlerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen, Enes B., Ahmet G., Şahin T., Fatih A., Ahmet B., Reşit N., Muhammed H., Adnan H., Songül D., Süleyman K., Ekrem H. H., Hüseyin D., Hüseyin P., Serkan G.,  Vedat D., Yunus E.D., Emine A., Nur S.Y., Tayyibe B., Mukaddes Y., Şaziye Ç., Fayat D. K., Duran E., Cebrail T. ve İbrahim B. yakalandı. 

Polis, yaptığı bir haftalık çalışmada sonucu çalıntı malzemeler bulunarak sahiplerine teslim edildi. 

Emniyetteki işlemleri tamamlanan adliyeye sevk edilen 25 şüpheliden 18 şüpheli tutuklanırken 2'si savcılıkça 5'i ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Haber: guncel46.com
 

Bakmadan Geçme