Kahramanmaraş'ta hırsızlık zanlısı 3 kişi yakalandı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Asayiş timleri, 3 farklı evde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şüpheliyi düzenlenen operasyonla yakaladı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Asayiş timlerince yapılan araştırmalar ile elde edilen istihbarı bilgilerin değerlendirilmesi sonucu Elbistan ilçesi Demircilik Mahallesinde H.K. isimli şahsın ikametinde 1 adet 109 ekran TV, 1 adet elektrikli süpürge, B.Ö. isimli şahsın ikametinde 2 adet TV, 2 adet halı, Çıtlık Mahallesinde M.V. isimli şahsın ikametinde 1 adet 106 ekran TV, 1 adet ruhsatlı av tüfeği, Akören Mahallesinde İ.Z. isimli şahsın ikametinde Koltuk Takımının çalınması ile ilgili olayların şüphelisi olarak tespit edilen A.G., S.P. ve A.Ç.B. isimli şahıslar yakalandı. 

Şüpheliler alınan ifadelerinde suçlarını itiraf etti. 

Çalınan malzemelerin ele geçirilerek müştekilere teslim edilmesi maksadıyla şüphelilerin çalınan malzemeleri sattıkları şahısların tespiti yapıldı, 

Malzemelerin bulunması için çalışmalara devam edildiği öğrenildi.

Şüphelilerden S.P. isimli şahsın Elbistan İlamat ve İnfaz Bürosunun 2021/4184 sayılı yakalama kararı ile Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan arandığı ve 4 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi. 

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek şüpheli 3 şahıs gözaltına alındı.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edileceğini duyurdu.
 

Bakmadan Geçme