Kahramanmaraş'ta 'Kurumsal İletişimde Görgü ve Nezaket Kuralları' semineri verildi

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul idarecilerine yönelik düzenlenen 'Kurumsal İletişimde Görgü ve Nezaket Kuralları' konulu seminere katıldı.

Kurumsal İletişim Uzmanı Eğitimci Yazar İdris Koç tarafından verilen seminere Vali Coşkun’un yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ilçe milli eğitim müdürleri ve ilimizdeki okul idarecileri katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, görgü ve nezaket kurallarının öneminden bahsederek bu kuralların toplumsal hayatımızı kolaylaştırıp güzelleştireceğine vurgu yaptılar. 

Vali Coşkun ise burada yaptığı konuşmada, görgü ve nezaket kurallarının sosyal davranışların temelini oluşturduğuna değinerek, “Görgü insanın kendisine olan saygı ve güven duygusunu güçlendirir. Bu saygı ve güven, kişinin dengesiz ve tutarsız davranışlarına da engel olur. Nihayetinde görgünün iletişimde önemli bir rol oynadığı, toplumda uyum içinde yaşamayı kolaylaştırdığı aşikardır” dedi.

Vali Coşkun konuşmasının devamında ise salgın süreci boyunca fedakarca çalışan eğitimcilerimize de vurgu yaparak, “Kuşkusuz çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük bir önem taşımaktadır.

Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, yarınlarımızı emanet ettiğimiz, sabır ve fedakârlık timsali öğretmenlerimize ve idarecilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 

Salgın süreci boyunca gerek canlı derslerle gerekse yüz yüze eğitimlerle büyük bir özveriyle çalışan tüm eğitim ordumuza, velilerimize ve öğrencilerimize de bu vesileyle sevgilerimi, saygılarımı ve başarı dileklerimi iletiyor, salgın nedeniyle hayatını kaybeden başta eğitim neferlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Bu vesileyle; “Kurumsal İletişimde Görgü ve Nezaket Kuralları” konulu seminerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. 

Program Kurumsal İletişim Uzmanı Eğitimci Yazar İdris Koç tarafından verilen “Kurumsal İletişimde Görgü ve Nezaket Kuralları”  konulu seminerin ardından sona erdi.
 

Bakmadan Geçme