Kahramanmaraş'ta ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik sıkı takip

Kahramanmaraş'ta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yürütülen çalışmalarda sorgulanan 12 şüpheliden 15 silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah taşıyan, kullanan ve kullanmaya teşebbüs eden şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 

Ekipler, havaya ateş eden, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere yakalanmasına yönelik çalışmalar kapmasında huzur uygulamalarında ve bağ yollarında yapılan denetimlerde silahla meydana gelmesi muhtemel olayları engellemek için yoğun önlemler aldı. 

Polis ekipleri, son bir hafta içinde yapılan çalışmalarda, havaya ateş ederken suçüstü yakalanan 4 kişiyi, sokak üzerinde silah taşırken 4 kişiyi suçüstü, ikametinde, aracında ve işyerinde silah ele geçirilen 4 kişiyi yakalandı. 

12 şahıstan 2 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız pompalı tüfek, 4 ruhsatsız av tüfeği, 5 kurusıkı tabanca olmak üzere toplam 15 silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ateşli silahlarla vatandaşlarımızın huzur ve sükunetini bozan, havaya ateş eden şahıslara yönelik etkin mücadele yürütülerek, vatandaşların can ve mal güvenliği için her türlü tedbirin alınmaya devam edileceği ifade edildi.

Haber: guncel46
 

Bakmadan Geçme