Kahramanmaraş'ta sahnelenen Salon Sirki'ne yoğun ilgi

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Salon Sirki'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Jonglör, Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz – Hacivat, Nasreddin Hoca, Keloğlan, tek tekerlekli bisiklet show gibi gösterilerin yapıldığı programda çocuklar da doyasıya eğlendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, etkinlik takvimi kapsamında Salon Sirki etkinliği gerçekleştirdi. 

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde iki seans şeklinde düzenlenen gösterilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurulan salon sirkinde Jonglör, Sihirbaz, Aşuk ile Maşuk, Karagöz – Hacivat, Nasreddin Hoca, Keloğlan, tek tekerlekli bisiklet show, piton yılanı ve daha birçok gösteri izleyicilerle buluşturuldu. 

Renkli anlara sahne olan etkinlikte gönüllerince eğlenen vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Etkinliklere yoğun ilgi

Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan etkinliklere ilişkin yapılan açıklamada, “Birbirinden eğlenceli etkinlikleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, vatandaşların yoğun ilgisiyle Salon Sirki gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri son derece memnun etti. Önümüzdeki süreçte de birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerle vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
 

Bakmadan Geçme