Kahramanmaraş'ta son 2 günde 5 deprem meydana geldi

Kahramanmaraş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) resmi web sayfasında yer alan bilgilere göre kentte son 2 gün içinde 5 artçı deprem meydana geldi.

Büyüklüğü 1,5 üzerinde olan depremlerin gösterildiği panelde Kahramanmaraş’ta en küçüğü 2,2 en büyüğü 3,2 olan 5 farklı zaman diliminde deprem meydana geldi.

Cuma günü sabah saat 08.32’de Pazarcık ilçesi Göynük Mahallesi merkezli meydan gelen deprem, yerin 5 kilometre altında 3,2 büyüklüğünde meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Cumartesi saatler gece 03.19’u gösterdiğinde Nurhak İlçesi Umutlu bölgesinde yerin 10 kilometre altında 2,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Aynı gün içinde saatler 14.41’i gösterdiğinde Çağlayancerit İlçesi Düzbağ Mahallesinde yerinde 4 kilometre altında 2,3 şiddetinde, saatler 18.12’yi gösterdiğinde Andırın ilçesi Geben bölgesinde yerinde 4.3 kilometre altında 2,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kentte son deprem ise saatler 22.48’i gösterdiğinde meydana geldi.

Pazarcık ilçesi Memişkahya bölgesinde yerin 5,4 kilometre derinliğinde meydana gelen 2,2 büyüklüğündeki deprem Kahramanmaraş’ı etkileyen depremler olarak kayıtlara girdi.

Oluşan depremlerde herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.
 

Bakmadan Geçme