Kahramanmaraş'tan iki okul başarılı örnekler sergisinde ilk 100 okul arasında yerini aldı

Milli Eğitim Bakanlığının 'Başarılı Örnekler Sergisi'nde ilk 100 okul arasına giren Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz tarafından ödüllendirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla uygulamaya konulan "Başarılı Örnekler Sergisi" projesinde Kahramanmaraş Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin çalışmaları Türkiye genelinde ilk 100 arasına girdi.

Türkiye genelinde ilk 100 arasına giren Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin "Ar-Ge ve proje uygulamaları" alanındaki "Ev Tipi Mekanik Ventilatör Solunum Cihazı" projesi ile Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin "Değerler eğitimi" alanındaki "30 Hanede 30 İftar İyilik Paylaştıkça Artar" projesini gerçekleştiren öğrenciler, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve İl Millî Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz tarafından ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirildi.

İl Millî eğitim Müdürlüğünde yapılan ödül töreninde konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz, öğrencileri sosyal sorumluluklarını hatırlatarak: "Hayatımızda şunları hep yapın: İnsanlara maddî veya manevî yardımda bulunun. Hangi şartlar altında olursa olsun, size karşı hangi davranışta bulunurlarsa bulunsunlar, anne ve babalarınıza karşı olumsuz bir söz, fiil veya davranış içerisinde bulunmayın; onlara hürmette asla kusur etmeyin." Dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Yılmaz, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, bu başarıda emeği geçen anne ve babalara, okul yöneticilerine ve öğretmenlere teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme