Kahramanmaraş ZMO'da devir teslim töreni yapıldı

Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO)'nda devir teslim töreni yapıldı. 7 ve 8'inci dönem Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar görevi Şube Başkanlığına seçilen Mustafa Kırbaş'a devretti.

Düzenlenen programda hizmetlerinden dolayı yönetim kurulu üyeleri Selda Yolaçan ve Şengül Biber’e plaket ve çiçek takdim edildi.

Törende konuşan 7 ve 8’inci dönem Şube Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar: “2017 yılında meslektaşlarımızın teveccühü ile devraldığım Ziraat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini gönül rahatlığı ile Mustafa Kırbaş başkanıma devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. 

Görev sürem boyunca başta yönetim kurulu üyelerimiz, genel kurul üyelerimiz ve Genç ZMO başkanlarımız olmak üzere birlikte çalıştığım ve desteklerini hep yanımda hissettiğim bütün meslektaşlarıma teşekkür ederim. 

Bununla birlikte, görev alanlarımızda birlikte çalıştığım farklı mesleklerden daire amirleri ve memurlarına ve sivil toplum kuruluşlarına da ayrıca teşekkür ederim. Bu süreçte elimden geldiğince mesleğimi ve meslektaşlarımı doğru temsil etmeye çalıştım, istemeyerek kırdığım birileri varsa da özür dilemeyi bir erdem kabul ederim. 

Yeni yönetim kurulumuza başarılar dilerken, her zaman meslek odamızın ve meslektaşlarımızın yanında olduğumu da belirtmek isterim.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme