Kahramanmaraşlı İş İnsanlarından Mehmetçiğe moral ziyareti

Kahramanmaraş'ın başarılı iş insanlarından Alpedo-Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD eski Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ve iş insanı Kayahan Erdoğanyılmaz, Hakkari Yüksekova'da Mehmetçiğe moral ziyareti gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş’tan yola çıkan heyet dünyaca ünlü Maraş dondurmasını, Maraş çöreğini, Maraş tarhanasını ve baklavayı Yüksekova’da görev yapan askeri birliklere dağıttı.

Heyet ilk olarak Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yerkaya’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini ikram etti ve başkana hediye takdim etti.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı da makamında ziyaret eden başarılı iş insanları Vali Akbıyık’a da hediye verdi.

Daha sonrasında ise Yüksekova için yola çıkan heyet 1950 rakımlı olan Yüksekova ilçesinde bulunan askeri üssünde Mehmetçikle bir araya gelerek onlara Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini tattırdılar.

Daha sonrasında Türkiye’nin rakımı en yüksek askeri üssü olan Varkavik askeri üssünüde ziyaret eden heyet burada bulunan askerlerle birlikte vakit geçirerek askerlere moral desteği verdiler.
 

Bakmadan Geçme