Kahramanmaraşspor'un isim sponsoru belli oldu

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un isim sponsoru Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu ve Muhammet Ali Yardımcıoğlu'nun iştirak şirketi Yardımcıoğlu Sigorta oldu. Artık takım, Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor olarak anılacak.

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, bugün kulüp binasında bir basın toplantısı yaparak takımın, 2022-2023 sezonu isim sponsorunun Yardımcıoğlu Sigorta olduğunu açıkladı. 

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, “Bugünkü toplantımızın ana gündemi takımızın yeni isim sponsoru. Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu ve kardeşi Muhammet Ali Yardımcıoğlu’nun iştirak şirketi olan Yardımcıoğlu Sigorta, takımımızın 2022-2023 sezonu isim sponsoru oldu. Takımızın ismi 2 gün önce Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor olarak tescillendi. Ben desteklerinden dolayı Yardımcıoğlu ailesine teşekkür ediyorum.  Bu sezon inşallah Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor olarak ligde maçlarımıza çıkacağız. Kıtlıkta verilen lokma unutulmaz derler. Bu buradan Mahmut Yardımcıoğlu nezdinde Kahramanmaraşspor’a destek veren, gönül veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Yardımcıoğlu: Bu takım Ermenistanspor değil, bu takım Kahramanmaraşspor! 

Kahramanmaraş’ta kentin takımına sahip çıkacak binlerce iş insanının olduğunu belirten Yardımcıoğlu Sigorta iştirakçisi Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, takımın iş dünyasından yeteri kadar destek görmediğini ifade ederek iş insanlarına sitem etti. 

Yardımcıoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Yardımcıoğlu Sigorta, kardeşim Muhammet Ali Yardımcıoğlu Ali Yardımcıoğlu ve benim yarı yarıya ortak olduğum bir şirket. Kahramanmaraş’ta binlerce iş insanımız, ihracat odaklı çalışan yüzlerce firmamız varken bu iş bize düşmemeliydi. Biz, bu şehirde ekonomi alanında seviyeleri tavan yapmış insanların milyonda 1’i bile değiliz. O yüzden bu iş bize düşmemeliydi, diyorum. Bu iş bize gelinceye kadar dünya markası olmuş gıda işletmeleri var. Tekstilde dünyanın dört bir tarafına iplik satan, kumaş satan, konfeksiyon satan,  işletmeler var. gönül isterdi ki bu işletmeler şehrimizin takımı olan Kahramanmaraşspor’a sponsor olsun; ismiyle, markasıyla Kahramanmaraşspor’un adının önünde bulunsun. Fatih Başkan dedi ki; düğün var. Biz de urup altınımızı alıp gedik. Hikâye bundan ibaret. Gönül isterdi ki çeyrek, yarım, tam altın alalım, gönül isterdi ki Maraş Burması takalım! Ama elimizden gelen ancak urup altın takmak. Şehrimizin büyükleri dediğimiz insanlar, şehrimizin abisi dediğimiz insanlar, kimse bunlar, bu arkadaşlar bu takımımıza destek olmalıydı. Bu takım Erivanspor değil, Ermenistanspor değil. Bu takım Kahramanmaraşspor!”

“Kahramanmaraş, Süper Lig’i hak eden bir şehir”

Kahramanmaraşspor’a isim sponsoru olmak isteyen iş insanlarının çıkması halinde takımın adının önünden Yardımcıoğlu Sigorta’yı kaldırtıp yeni sponsorun adının yazdırılması için hazır bulunduğunu aktaran Yardımcıoğlu, bu durumda ödediği sponsorluk ücretini de geri almayacağını söyledi. Kahramanmaraş’ın süper ligi hak eden bir şehir olduğunu kaydeden Yardımcıoğlu, şöyle konuştu: “Bu şehrimizin büyükleri, abileri dediğimiz insanlar da en az benim kadar Kahramanmaraş’ı seven insanlar. Evet, bu takımın adı Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor oldu. Ama olur da şehrimizin büyük abilerinden, büyük holdinglerinden biri ‘ben urup altın değil sana bir tane 5’i bir yerde veya Maraş Burması veya set takacağım’ derse hemen başkanıma tevdi ettiğim urup altınlar kendinde kalmak şartıyla, helali hoş olsun,  ben takımın önündeki Yardımcıoğlu Sigorta ismini kaldırtmaya hazırım. Yeter ki bu şehrin şirketlerinden birisi gelsin ve takıma sahip çıksın. Ben Yardımcıoğlu Sigorta ismini kaldırtıp yerine takımın yeni sponsorunun isminin yazdırılmasını isterim. Bu konuda açık çek veriyorum. Bunu Fatih Mehmet Ceyhan başkanıma da söyledim. Yitik, yittiği yerden aranmalıdır. Bayrak, nereden düştüyse oradan kalkmalıdır. Dolayısıyla Kahramanmaraşspor bu yıl 3. Lige düştü. İnşallah buradan daha aşağı liglere düşmez. İnşallah düştüğü yıl hemen 2. ligde yerini alır. Kahramanmaraş, Süper Lig’i hak eden bir şehir. Ama 3. ligdeyiz. Küsmeyeceğiz, kaldığımız yerden devam edeceğiz ve koşturacağız. Başkanımın da Rabbim yardımcısı olsun. Bugün siyaseti de yerel yönetimleri de dargınlıkları ve kırgınlıkları da geride bırakma günü. Bugün, önümüze bakma ve nasıl bu takıma omuz veririz diyerek mücadele etme günü. Biz urup altınla geldik. Yarım altınla, tam altınla burma ile gelen arkadaşlara da hemen bu ismi kaldırın onların ismini koyun. Ben bu şehrin çocuğuyum. Kahramanmaraşspor için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum.”

Yardımcıoğlu Sigorta iştirakçisi Muhammet Ali Yardımcıoğlu da takıma yeni sezonda başarılar dileyerek, isim sponsorluğunun Kahramanmaraş’a ve spor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme