Kanlıdere'nin yeni köprüsü için geri sayım sürüyor: Son 33 gün

Kahramanmaraş'ın ulaşım ağını rahatlatacak Kanlıdere'de yapımına başlanan yeni köprüde çalışmalar yoğun bir şekilde ilerliyor. 30 Milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin 33 gün içerisinde tamamlanarak hizmete alınması hedefleniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Milyon TL’lik yatırımla Kanlıdere’de hayata geçirilen yeni köprüde çalışmalar yoğun ve tempolu bir şeklide devam ediyor. 

Şehir merkezinin trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak Sarayaltı – Kanlıdere – Kale Bağlantı Yolu projesi kapsamında bölgede yapımına başlanan 56 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki köprüde, ayakların imalatı tamamlanmak üzere. 

Ekipler, bir yandan da bölgeye kazandırılacak olan taş duvarın inşasını sürdürüyor. 17 Haziran tarihinde temeli atılan ve 89 günlük süre belirlenen projenin 33 gün içerisinde tamamlanarak Kahramanmaraşlıların hizmetine alınması hedefleniyor.

Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor

Kanlıdere’ye kazandırılan yeni köprüde çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehir merkezimizin trafik yükünü büyük ölçüde hafifletecek olan Sarayaltı – Kanlıdere – Kale Bağlantı Yolu projesi kapsamında bölgede yapımına başlanan yeni köprüde çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. 30 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen köprüde, ayakların montajı tamamlanmak üzere. Temel atma törenimizde projemizi tamamlamak için 89 günlük süre belirlemiştik. Bugün itibariyle projemizi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için 33 günlük bir süreç kaldı. Belirlediğimiz süre içerisinde projemizi tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine alacağız” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme