KASİAD Ödülleri sahipleri buldu

Kahramanmaraş Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin (KASİAD) genç kuruluşu olan Genç KASİAD tarafından bu yıl ilki düzenlenen Şehre Değer Katan Kişiler Ödül Töreni'nde 14 kategoride ödül verildi.

KASİAD tarafından düzenlenen ödül törenine Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Milletvekilleri Av. Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, iş insanları ve birçok davetli katıldı.

Genç KASİAD Yönetim Kurulu tarafından organize edilen KASİAD Ödüllerinde yaşadığı toplum için fark yaratan ve örnek teşkil eden kişi, kurum ve kuruluşların başarılarının taçlandırıldığı KASİAD Ödül Töreninde 14 kategoride 14 ödül Arsan Center’da sahipleriyle buluştu.

Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Genç KASİAD Kurulu Başkanı İsmail Dinçer Kahramanmaraş’ın ülke genelindeki ekonomik değerine dikkat çekerek sosyal alanda da yaşanılabilir bir kent olduğunu söyledi..

KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Utlu, ödül alanları tebrik ederek katılımcılara teşekkür etti.

KASİAD Ödüllerine almaya hak kazanan kategorileri ise şöyle: Yılın Turizm Elçisi Ödülü, Yılın Akademisyeni Ödülü, Yılın Sporcusu Ödülü, Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü, Yerel Değer/Yaşayan Tarih Ödülü, Yılın Gastronomi Elçisi Ödülü, Yöresel Mutfak Ödülü, Yılın E-Tanıtım Ödülü, Kültür Varlığını Koruma Ödülü, Yılın Edebiyatçısı Ödülü, Yılın Sanatçısı Ödülü, Yerel İnovatif Ürün Ödülü.
 

Bakmadan Geçme