Kaymakam Hersanlıoğlu ve Başkan Okumuş'tan bayram ziyareti

Türkoğlu Kaymakamı ve Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Belediye Başkanı Osman Okumuş ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Feyzettin Okumuş ile birlikte bir dizi bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Kurban Bayramı’nın ilk günü, Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Bölük Komutanlığı, Devlet Hastanesi ve diğer kurumlarda görevlileri ziyaret eden heyet özveriyle çalışan kamu kurum ve kuruluşlarındakilerin Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Buradaki ziyaretlerin ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erkan İmalı'nın Yeşilyörede yaşayan ailesini ziyaret eden Belediye Başkanı Osman Okumuş, şehit babası Haydar İmalı ve ailesiyle bir süre hasbihal ederek bayramlarını kutladı.

Ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Okumuş, daha sonra Avşarlı mahallesinde yaşayan Şehit Mehmet Yavşan’ın babası Kazım Yavşan ve ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Belediye başkanı Okumuş: “Bugün bayramı özgürce yaşıyorsak gözünü kırpmadan vatanı, milleti ve bayrağı uğruna can veren ve şehadete yürüyen şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde. Bu vesile ile şehitlerimizin bize emaneti ailelerini bizde bayramda yalnız bırakmadık. Tüm şehit anne ve babaları başta olmaz üzere İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakamı Hersanlıoğlu ise, Şehit Niyazi Ergüven, Şehit Kadir Darıcı ve Şehit Ramazan Orçan’ın ailelerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.
 

Bakmadan Geçme