Kekil: Çevreye duyarlı üretim anlayışıyla 25 ülkeye ihracat yapıyoruz

1990 yılında Atık Pamuk Temizleme ve Tedarikçisi olarak Kahramanmaraş'ta faaliyete başlayan AHAD Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Recai Kekil, gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Kekil açıklamasında çevreye duyarlı üretim anlayışıyla 25 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

Kahramanmaraş’ta 25 ülkeye ihracat yaptıklarını söyleyen Kekil: “32 yıllık tecrübemizle birlikte 2003 yılında ağartma tesisimizi Kahramanmaraş’ta faaliyete aldık. Modern İtalyan menşeili makinalarla ve yüksek kalite üretim proseslerini kullanarak kaliteli ve sağlıklı hammaddeler üretiyoruz. 

Tabi, günümüz teknolojisini de yakından takip ederek üretim ağımızı genişlettik ve Ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamayı başardık.

“Üretim ağımız”

Ahad Tekstil olarak bünyemize, Zig-Zag Pamuk, Rolle Pamuk, Pamuklu Kulak Çöpü, Pamuk Pedleri, Tamponlar gibi ürünlerin ham maddelerini üreterek imalatçıya sunmaya devam ediyoruz. Ürün kalitesine verdiğimiz önem ile kısa sürede sektörün öncüsü olmayı başardık. Şirketimiz Ar-Ge çalışmalarını büyük önem vermektedir. AHAD Tekstil olarak yıllık üretim kapasitemizi de 7500 tona çıkartarak müşterilerimize zamanında iş teslimi yapmayı kendimize misyon edindik.” Dedi.

“Çevreye duyarlı üretim anlayışı”

Şirketimiz ayrıca pamuk tekstil atıklarının ihracatını yapmaktadır. Bizim için önemli olan ağartılmış pamuk üretimini, I.e. European Pharmacopoeia, British Pharmacopoeia standartlarına ve teknik verilerine uygun olarak Analitik Metodlarla Gerçekleştirilmek ve biz bunu en iyi şekilde yapıyoruz.

Kaliteden ödün vermeden üretim yaptıklarının altını çizen Kekil: “Müşteri memnuniyetini asıl amaç bilerek, en kaliteli hidrofil pamuk ürünlerini müşterilerin hizmetine sunmayı kendimize görev edindik. Doğayı ve çevreyi koruyacak, iyileştirecek bireylerin yine bizim insanımız olduğuna inanıyoruz ve kendi bünyemizde kuruduğumuz 3 Bin Tonluk Arıtma Tesisi ile çevreye zarar vermeden üretim yapıyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme