KMESOB Başkanı Kuybu: Devletin esnafa destek olması elzemdir

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Kabine Toplantısının tam kapanma kararından sonra yaptığı paylaşımda: 'fitne ve fesada meydan vermeden devletimiz tarafından karşılanması elzemdir' dedi.

KMESOB Başkanı Kuybu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: “Bayramı bir umut bir nefes, azda olsa bir can suyu olarak bekleyen Esnaf ve sanatkârlarımız kapanma kararıyla büyük bir hüsrana uğramıştır. 

Mal canın yarısıdır.  Her ne kadar canımız sağlımız için alınan bu kararı her zaman olduğu gibi destekliyoruz lakin 19 yıldır ölümden başka milletimizin ve devletimizin her derdine çare bulan, çare olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Zor günde verilen unutulmaz desturuyla; Esnaf ve Sanatkârlarımıza acilen maddi desteğin, SGK, BAĞKUR primlerinin, çalışmayan ticari araçlarımızın sigorta, kasko ve MTV’lerinin, işsiz kalan şoförlerimizin geçimini sağlacak kadar maaşının, fitne ve fesada meydan vermeden devletimiz tarafından karşılanması elzemdir.” İfadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme